Over ons

Heutink Glas is een familiebedrijf. We zijn gestart op 1 mei 2006 en hebben sindsdien al meer dan 600 klanten mogen begroeten.

Wat doen we?

Heutink Glas biedt totaaloplossingen voor diverse wensen op het gebied van glas en beglazing. Van (isolatie)glas in woningen, tot glazen tafelbladen, glazen deuren, beloopbaar glas en glazen balustrades en daklichten. Onder producten vindt u een uitleg van de verschillende mogelijkheden. Hier staat een selectie van de meest gevraagde producten. Staat het product van uw keuze er niet bij, neem dan contact met ons op voor verdere informatie en advies.

Wat mag u van ons verwachten?

We vinden het belangrijk u goed te adviseren over de mogelijkheden die het best passen bij uw wensen. Iedere situatie is anders en vraagt om een andere oplossing.

Onze klanten mogen rekenen op eerlijke en heldere communicatie, duidelijke afspraken en de beste kwaliteit in het werk en de gebruikte materialen.

Wij bieden 10 jaar fabrieksgarantie op isolatieglas (i.g.v. vocht tussen de glasbladen). Deze garantie omvat niet alleen de kosten van het nieuwe glas maar ook de kosten van het vervangen van de lekke ruit.

Duurzaamheid

Heutink Glas maakt gebruik van duurzame materialen, zoals glaslatten van Meranti-hout.

We zijn aangesloten bij Vlakglas Recycling Nederland en zorgen dat het afval (glas, hout en metalen) gescheiden wordt ingezameld zodat het kan worden hergebruikt / gerecycled.